Jaa
Vastuullisuus

Uudet pakkaukset ja luonto kiittää

Kun alusvaatteesi eivät hierrä, kutita tai iske kipinää, voit keskittyä oleelliseen. Eikä sekään varmasti sinua haittaa, että olemme siirtyneet entistä yksinkertaisempiin ja ympäristöystävällisempiin pakkauksiin. Silloin luonto kiittää.

Bokserit, pitkät kalsarit ja muut alusvaatteet uusissa pakkauksissa

Uusien kalsareiden ja aluspaitojen pakkaukset voit kierrättää kartonkikeräykseen tai sytyttää niillä vaikkapa saunan pesän. Uudet pakkaukset on suunniteltu suomalaisten miesten toiveiden mukaan. Ne ovat selkeitä ja kertovat yhdellä silmäyksellä kaiken olennaisen: mallin, koon ja värin.

Miksi muovipakkausten vähentäminen on tärkeää

Joka vuosi tuotetaan maailmanlaajuisesti 78 miljoonaa tonnia muovipakkauksia. Vain 14 prosenttia* niistä päätyy kierrätykseen. Muovipakkausten osuus on yli 62 prosenttia kaikista jätteistä, joita puhdistetaan kansainvälisten vesien rannikoilla. Jos muovin kulutus jatkuu nykyisellä nopeudella, meren odotetaan sisältävän tonni muovia jokaista kolmea kalatonnia kohti vuoteen 2025 mennessä. Vuonna 2050 mennessä merissä ui enemmän muovia kuin kalaa.

*The New Plastic Economy: Rethinking the Future of Plastics & Catalyzing Action. Ellen Macarthur Foundation, November 2017. 

 

Löydä sinulle sopivat miesten alusvaatteet:

Bokserit | Brief alushousut | Bermudat | Pitkät alushousut | Aluspaidat | Kerrastot | Yöpuvut | Kylpytakit

Löydä sinulle sopivat poikien alusvaatteet:

Bokserit | Pitkät alushousut 

 

Lue myös
Valmistimme bokserit kierrätetyistä muovipulloista

Valmistimme bokserit kierrätetyistä muovipulloista

Muoviroskan määrä huolestuttaa yhä useampaa suomalaista. Myös meitä. Siksi uudet Kierrätetty Mikrokuitu Bokserimme on valmistettu 90 % GRS-sertifioidusta kierrätysmuovista.
Lue lisää
Black Horse kierrätetty mikrokuitu bokserit - usein kysytyt kysymykset

Black Horse kierrätetty mikrokuitu bokserit - usein kysytyt kysymykset

Uudet kierrätetty mikrokuitu bokserimme on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Keräsimme niistä useimmiten kysytyt kysymykset yhteen.
Lue lisää
Vaihdoimme vastuulliseen luomupuuvillaan

Vaihdoimme vastuulliseen luomupuuvillaan

Aloitimme vuosia sitten työn puuvillatuotteiden päivittämisestä mahdollisimman vastuulliseen luomupuuvillaan. Tänä vuonna valmistamistamme puuvillatuotteista 100% on luomupuuvillaa ja niistä 86,4% on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Tavoitteenamme on siirtyä kokonaan GOTS-sertifioituun luomupuuvillaan ja teemme töitä sen eteen joka päivä.
Lue lisää