Jaa
Vastuullisuus

Valmistimme bokserit kierrätetyistä muovipulloista

Ympäristöongelmat ja muovi merissä ovat meidän kaikkien yhteisiä ongelmia. Ne huolestuttavat meitä, sillä haluamme, että jäätiköt ovat jatkossakin jäätiköitä. Haluamme, että luonto on puhdas. Haluamme, että muovia ja muoviroskaa kerätään ja kierrätetään enemmän. Siksi uudet Kierrätetty Mikrokuitu Bokserimme on valmistettu 90% GRS-sertifioidusta kierrätysmuovista, käytännössä kierrätetystä muovipulloista valmistetusta polyesterista. Ne hengittävät, joustavat ja ovat todella mukavat päällä.

 

Kuinka monta muovipulloa yksien boksereiden valmistukseen tarvitaan?

Yksien boksereiden valmistukseen käytetään kolmesta neljään kierrätyspulloa, loput 10% boksereista on elastaania.

 

 

Mitä GRS-sertifiointi tarkoittaa?

GRS tulee sanoista Global Recycled Standard. Se on kansainvälinen kierrätysstandardin merkki ja merkintäjärjestelmä, joka todistaa kierrätettyjen materiaalien pitoisuudet eri tekstiileissä. Global Recycled Standard -sertifikaatti on yksi tiukimmista kierrätysmateriaalien standardeista. GRS takaa sertifioinnin jokaiselle tuotantovaiheelle, vähentää tuotannosta aiheutuvia haitallisia vaikutuksia ihmisiin ja ympäristöön sekä takaa, että kierrätetty materiaali on turvallista.

GRS-sertifiointi edellyttää, että tuotteen valmistuksessa on käytetty vähintään 20% kierrätysmateriaalia. Black Horsen Kierrätetty Mikrokuitu Bokserit valmistetaan 90% kierrätysmateriaalista.

Konsernimme GRS-sertifiointinumero on 846970 ja sen on sertifioinut Control Union, Alankomaat.

Löydä Kierrätetty Mikrokuitu Bokserit täältä.

 

Lue myös
Black Horse kierrätetty mikrokuitu bokserit - usein kysytyt kysymykset

Black Horse kierrätetty mikrokuitu bokserit - usein kysytyt kysymykset

Uudet kierrätetty mikrokuitu bokserimme on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Keräsimme niistä useimmiten kysytyt kysymykset yhteen.
Lue lisää
Vaihdoimme vastuulliseen luomupuuvillaan

Vaihdoimme vastuulliseen luomupuuvillaan

Aloitimme vuosia sitten työn puuvillatuotteiden päivittämisestä mahdollisimman vastuulliseen luomupuuvillaan. Tänä vuonna valmistamistamme puuvillatuotteista 100% on luomupuuvillaa ja niistä 86,4% on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Tavoitteenamme on siirtyä kokonaan GOTS-sertifioituun luomupuuvillaan ja teemme töitä sen eteen joka päivä.
Lue lisää
Mikromuovi - Lyhyt oppimäärä

Mikromuovi - Lyhyt oppimäärä

Mikromuovi tarkoittaa hyvin pieniä muovinpalasia: suurimmat ovat kooltaan 5 millimetriä, pienimmät jopa 1 mikrometriä. Niitä on maailman merissä, koska vesistöihin päätynyt muovijäte on kulunut aina vain pienemmiksi kappaleiksi.
Lue lisää