Jaa
Black Horse

#etämies arvonnan säännöt

Katse kohti parempaa huomista. Liity etämiesten rentoon rintamaan ja postaa itsestäsi kalsarikuva kotikonttorilta tunnisteilla #etämies ja @blackhorsekalsarit ja olet mukana arvonnassa voittaa viiden kilpailuun osallistuneen henkilön yhteismatka, yhdeksi yöksi Kallbådanin majakalle vuoden 2020 aikana. Arvo 5000€. Lisäksi arvomme 5kpl 50€ lahjakortteja Black Horsen verkkokauppaan.

1. Arvonnan järjestäjä Arvonnan järjestää Pierre Robert Oy/ Black Horse (jäljempänä “Järjestäjä”).

2. Osallistumisaika Osallistumisaika alkaa kilpailujulkaisun julkaisemisesta 23.3.2020 jatkuen 1.4.2020 klo 23.59 asti. Osallistuminen tapahtuu julkaisemalla Instagramissa oma etätyökuva tunnisteilla #etämies @blackhorsekalsarit

3. Osallistumisoikeus Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset yli 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

4. Arvonnan palkinto Palkintoja arvotaan yhteensä 6kpl. Arvonnan pääpalkinto (1kpl) on viiden kilpailuun osallistuneen henkilön yhteismatka, yhdeksi yöksi Kallbådanin majakalle vuoden 2020 aikana. Arvo on 5000€. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5kpl 50€ arvoisia lahjakortteja Black Horsen verkkokauppaan. Voittoja ei voi muuttaa rahaksi.

5. Arvonnan suorittaminen Palkinnot arvotaan järjestäjän toimesta kaikkien osallistujien kesken 2.4.2020 klo 15.00 mennessä. Järjestäjä varaa tilaisuuden arpoa uuden voittajan, mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon kuluessa arvonnasta, tai mikäli epäillään väärinkäytöstä tai muusta syystä.

6. Voitoista ilmoittaminen ja palkinnon toimittaminen Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä, kun arvonta on suoritettu ja voittajien IG-tilien nimet julkistetaan tägäämällä ne Black Horsen IG-tilin kilpailujulkaisun kommenttikentässä. Lahjakortti-palkinnot toimitetaan yksityisviestillä ja pääpalkinnon voittajalta kysytään erillinen lupa jatkoviestintään palkinnon toimittamiseksi.

7. Henkilötietojen käsittely Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja Pierre Robert Oy:n kilpailuiden osallistujarekisterin tietosuojaselosteessa ja informointiasiakirjassa kuvatulla tavalla. Järjestäjä ei kuitenkaan luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin ilman osallistujan erillistä lupaa. Voittaneiden osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi tietosuojalain mukaisesti. Voittanut osallistuja voi halutessaan pyytää järjestäjää poistamaan kaikki arvontaa ja palkintojen toimittamista varten tallennetut henkilötietonsa. Lisätietoja Pierre Robert Oy:n tietosuojaperiaatteista löytyy osoitteesta https://www.orkla.com/legal/fi/tietosuoja/.

8. Järjestäjän vastuu Järjestäjä ei vastaa arpajaisiin osallistumiseen tai palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

9. Muut ehdot Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kaikkia Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei ole Instagramin eikä Facebookin järjestämä, tukema, suosittelema tai sponsoroimia eikä kampanja liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin. Näin ollen kampanjaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Black Horse- verkkosivuilla.

 

Lue myös
On aika vaihtaa kalsarit

On aika vaihtaa kalsarit

Merissä on yli 150 miljoonaa tonnia muovia. Muoviroskasta on tullut yksi vakavimmista uhkista ympäristöllemme. Haluamme, ettei muoviroska enää päädy mereen. Siksi valmistimme mikrokuitubokserit 90% kierrätetyistä muovipulloista.
Lue lisää
Suomalaisen miehen iholla jo lähes puoli vuosisataa

Suomalaisen miehen iholla jo lähes puoli vuosisataa

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Hämeenlinnan Parolasta tavoitteenaan olla kategorian musta hevonen. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi.
Lue lisää
Isät on tärkeitä

Isät on tärkeitä.

Monet meistä ovat saaneet isältään korvaamatonta tukea ja kannustusta läpi elämän ilojen ja surujen. Isät on tärkeitä. Näin uskoo myös nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli, jonka suhde isään on läheinen. Kysyimme Edikseltä miksi isä on hänelle tärkeä?
Lue lisää